Bezoek onze winkel of bel ons op: 010 234 54 68

Afhalen en bezorgen

Bij Rijnmond-Laminaat heeft u de keuze om uw bestelling te laten bezorgen (gratis bij een bestelling vanaf € 500,00 in regio Rijnmond) of op te halen in onze showroom in Capelle aan den IJssel.

 

Bezorgen:

  • Gratis bij een bestelling vanaf € 500,00 in de regio Rijnmond e.o.. Wanneer je buiten deze regio woont neem even per mail contact met ons op zodat wij door kunnen nemen wat de bezorgkosten zullen zijn.
  • Wanneer de bestelling minder als € 500,00 bedraagt rekenen wij eenmalig € 50,00 wanneer deze in de regio Rijnmond bezorgd moet worden.
  • Na plaatsing van de bestelling zullen wij via mail laten weten wanneer wij de bestelling bij je komen bezorgen. 
  • De bestelling wordt door middel van een steekwagen bezorgd tot de eerste deur op de begane grond mits deze met een steekwagen goed te bereiken is via een verharde weg (dus geen trapjes, opstapjes, zandpaden e.d.)
  • In appartementen met een lift bezorgen wij tot aan de voordeur (mits de lift werkzaam is uiteraard).
  • Voor verder vervoer binnen de woning dien je zelf zorg te dragen.
  • Wanneer je buiten de regio Rijnmond woont neem dan even contact met ons op voor het bepalen van de bezorgkosten.
  • Regels met betrekking tot bezorgen tijdens de lockdown: Wij leveren met een eigen vervoersdienst en leveren i.v.m. de corona-maatregelen tot aan de voordeur. In appartementen met lift leveren wij tot aan de voordeur op de woonverdieping mits te lift te bereiken is zonder obstakels zoals stoepjes en te hoge drempels. Wanneer er geen (werkende) lift aanwezig is zullen de goederen op de begane grond geleverd worden en dient u deze zelf op de woonverdieping te brengen. U dient zelf zorg te dragen voor een goede bereikbaarheid van uw woning of afleverplek. Indien uw woning/afleverplek niet goed bereikbaar is (geen bestrating, weg afgesloten, stoepjes e.d.), hebben onze chauffeurs de vrijheid om samen met u een oplossing te zoeken en alsnog een soepele levering te waarborgen. 

            De chauffeur is alleen en zorg dat er iemand aanwezig is om de bestelling naar binnen te brengen. 

Afhalen:

Tijdens de lockdown kun je de bestelling afhalen op een vooraf aangegeven datum en tijdstip in onze showroom in Capelle aan den IJssel. Na bestellen laten wij binnen 24 uur weten op welke datum en binnen welk tijdsblok de bestelling afgehaald kan worden. Bij het afhalen dient de bestelling wel vooraf via Ideal of bankoverschrijving betaald te zijn.