Bezoek onze winkel of bel ons op: 010 234 54 68

Balterio laminaat

Balterio laminaat, stijlvol in elk interieur

Steeds meer mensen die een vloer willen laten leggen kiezen voor laminaat. Het heeft veel voordelen boven andere types vloerbedekking en is verkrijgbaar in een grote verscheidenheid. Een comfortabele laminaatvloer combineert stijl met gemak en past in elke woning. Denkt u erover om een laminaatvloer aan te schaffen, dan vindt u bij Rijnmond-Laminaat precies wat u zoekt. In onze showroom in Capelle aan den IJssel hebben wij een uitgebreid aanbod met de beste merken, waaronder Balterio laminaat. De laminaatseries van Balterio vallen op door hun grote diversiteit in patronen, designs, kleuren en afwerkingen.

Innovatief en creatief

Balterio laminaat heeft altijd grote nadruk gelegd op innoveren. Vooral als het gaat om de look, feel en uitstraling van de laminaatvloeren is goed nagedacht. Belangrijke ontwikkelingen in het ontwerp van Balterio laminaat zijn onder meer het 3D Wood Effect en Chrome Zone. Deze technieken benadrukken de natuurlijke reliëfpatronen en nerven die in de toplaag van het laminaat aanwezig zijn. Ook bijzonder is de HandScraped-look. Hierbij wordt een handgeschaafde afwerking toegepast, zodat de sfeer van een handgemaakte vloer ontstaat. Het creatieve Belgische merk heeft nog een groot aantal andere innovaties doorgevoerd, met het bieden van kwaliteit als uitgangspunt.

Balterio laminaat altijd op voorraad

Bij Rijnmond-Laminaat vindt u de fraaiste series van Balterio, waaronder Dolce, Grandeur, Pure Stone en Tradition Quattro. Behalve stijlvol en elegant is Balterio laminaat ook sterk, eenvoudig in onderhoud en gemakkelijk te leggen. De vloeren zijn slijt- en stootvast, uitstekend bestand tegen vocht en zijn ook vrijwel ongevoelig voor krassen en vlekken. De prachtige houtnerfstructuur, geborstelde afwerking of handgeschaafde look blijft dus jarenlang behouden. Doordat de laminaatvloeren van Balterio bovendien slipvast zijn, is tevens aan de veiligheid gedacht. Zoekt u een vloer die zich echt onderscheidt van andere merken, dan is Balterio laminaat de juiste keuze.

Webshop en showroom met Balterio laminaat

U bent natuurlijk altijd welkom in de showroom, maar het is ook mogelijk om uw laminaatvloer in onze online shop te kopen. Daarnaast heeft Rijnmond-Laminaat een telefonische service waar u uw bestelling kunt plaatsen. Desgewenst kunnen wij de vloerdelen bij u aan huis afleveren. Bij aankopen vanaf 500 euro doen wij dit gratis in de regio Rijnmond. Valt het bestelbedrag lager uit, dan betaalt u een kleine meerprijs. Overigens kunnen wij indien nodig het Balterio laminaat voor u leggen. Onze legservice biedt verschillende mogelijkheden, waarbij de ondervloer met of zonder plinten wordt aangebracht.

Een ruim assortiment

Wij beschikken over een ruim assortiment. Ons assortiment bevat naast Balterio laminaat onder andere ook de volgende laminaat topmerken:

Rijnmond-Laminaat is gevestigd in Capelle aan den IJssel onder de rook van Rotterdam, Zuid-Holland. Met ruim 10.000 m2 uit voorraad leverbaar laminaat kunnen wij u altijd perfect van dienst zijn. Bent u op zoek naar Balterio laminaat in de buurt van Rotterdam dan kunt u bij ons terecht.