Bezoek onze winkel of bel ons op: 010 234 54 68 of Afspraak inplannen

Berry Alloc Laminaat

Berry Alloc laminaat? U vindt 't bij Rijnmond Laminaat!

Hebt u uw oog laten vallen op hoogwaardig Berry Alloc laminaat? Het assortiment van dit merk bestaat uit zeer diverse uitvoeringen van laminaatvloeren, en u bekijkt ze allemaal in onze winkel. Rijnmond Laminaat in Capelle aan den IJssel biedt de volledige collectie van Berry Alloc in grote stalen aan, zodat u goed kunt beoordelen hoe de vloer in uw interieur past. Ook via de webshop vergelijkt u de producten in een handomdraai.

Het karakter van Berry Alloc

Onder de laminaatvloeren valt dit merk op door de verschillende houtsoorten die er gebruikt worden. Ook heeft elke vloer een ander design en een onderscheidende afwerking. Ziet u een vloer voor u met zeer brede planken? Of bestaat uw ideale interieur uit een vloer gemaakt van lange planken? Dan bent u bij Berry Alloc aan het juiste adres: dit merk biedt variatie op het gebied van afmetingen en uitvoering. De combinatie van stijl en gemak zal u veel woonplezier opleveren!

Berry Alloc bij Rijnmond Laminaat

Bij het aanschaffen van een laminaatvloer gaat u niet over een nacht ijs. In onze winkel in Capelle aan den IJssel kunt u de stalen van Berry Alloc goed bekijken. Op die manier ziet u de levensechte kleur van de vloer, en profiteert u optimaal van de service van Rijnmond Laminaat. We bieden een professionele legdienst en bezorgen uw laminaatvloer gratis thuis vanaf 500 euro. Bovendien profiteert u in onze shop van de laagste prijzen voor de meest kwalitatieve merken!

Uw eigen vloer kopen

Bent u overtuigd en heeft u uit de talloze merken van Rijnmond Laminaat uw keuze laten vallen op Berry Alloc laminaat? Deze vloeren kunt u gemakkelijk bestellen op de website, telefonisch of in de winkel. Laat ons weten welke stijl u aanspreekt en hoeveel pakken of hoeveel vierkante meter u daarvan nodig heeft in uw huis. Wij zetten het vervolgens voor u klaar of bezorgen het bij u thuis, met of zonder legservice. Liever met eigen ogen kiezen uit de verschillende varianten Berry Alloc? Kom dan langs in onze winkel in Capelle aan den IJssel en laat u inspireren en informeren!

Een ruim assortiment

Wij beschikken over een ruim assortiment. Ons assortiment bevat, naast Berry Aloc laminaat ook de volgende laminaat topmerken:

Rijnmond-Laminaat is gevestigd in Capelle aan den IJssel onder de rook van Rotterdam, Zuid-Holland. Met ruim 10.000 m2 uit voorraad leverbaar laminaat kunnen wij u altijd perfect van dienst zijn. Bent u op zoek naar Berry Aloc laminaat in de buurt van Rotterdam dan kunt u bij ons terecht.