Bezoek onze winkel of bel ons op: 010 234 54 68

   Explore laminaat Collection

Ambiant Explore laminaat nu € 15,95 per m2!! Een vloer als deze matcht met z’n wat bredere stroken van 19,4 cm perfect met de sfeer van landelijke chique, de bijzondere bouwdetails, het modern-klassieke van uw inrichting, kortom dat gevoel voor stijlvolle en tijdloze eenvoud dat spreekt uit alles in uw huis. Vandaar dat de eerste stap op zo’n Explore-vloer u direct het idee van thuiskomen geeft. En uw bezoekers sterkt in hun vanzelfsprekende verwachting dat het hier om een oorspronkelijke, massieve vloer gaat. De plank is 128,6 cm. lang, 24,4 cm. breed, 8 mm. dik. en is voorzien van een V-groef rondom de extra brede plank.

De gehele Ambiant Laminaat collectie is op groot staal te bekijken in onze showroom in Capelle aan den IJssel. 

In de webshop van Rijnmond-Laminaat kunt u eenvoudig vloerdelen uit een van de series van Ambiant bestellen. Het keuzeaanbod omvat diverse ontwerpen en uitvoeringen, en bestaat onder meer uit tegels, planken en plinten die beschikbaar zijn in meerdere lengtes en breedtes. Doordat in onze showroom stalen op groot formaat van alle Ambiant laminaatvloeren zijn te bekijken kan uitgebreid de tijd worden genomen om een design te vinden dat naar wens is. Uiteraard kunt u uw Ambiant laminaatvloerdelen ook rechtstreeks in de webshop aanschaffen of een telefonische bestelling plaatsen.

Rijnmond-Laminaat is gevestigd in Capelle aan den IJssel onder de rook van Rotterdam, Zuid-Holland. Met ruim 10.000 m2 uit voorraad leverbaar laminaat kunnen wij u altijd perfect van dienst zijn. Bent u op zoek naar Ambiant laminaat in de buurt van Rotterdam dan kunt u bij ons terecht.


Ons assortiment Ambiant Explore Laminaat Collection laminaat:

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst