Bezoek onze winkel of bel ons op: 010 234 54 68 of Afspraak inplannen

AL     Superb Laminaat 

NIEUW: De extra brede en extra dikke laminaat plank van Ambiant. Met de Superb volgt Ambiant de trend van dit moment, een brede plankenvloer met een V-groef rondom die bestand is tegen een stootje. Met zijn 10 mm. dikte heeft de Superb een gebruiksklasse van 33 waardoor hij dus extra sterk is maar ook een loopgeluid geeft van een echte houten vloer. Ook kan deze laminaatvloer over een vloerverwarming geplaatst worden met een warmtedoorlaatweerstand van 0,14. 

De gehele Ambiant Laminaat collectie is op groot staal te bekijken in onze showroom in Capelle aan den IJssel. 

In de webshop van Rijnmond-Laminaat kunt u eenvoudig vloerdelen uit een van de series van Ambiant bestellen. Het keuzeaanbod omvat diverse ontwerpen en uitvoeringen, en bestaat onder meer uit tegels, planken en plinten die beschikbaar zijn in meerdere lengtes en breedtes. Doordat in onze showroom stalen op groot formaat van alle Ambiant laminaatvloeren zijn te bekijken kan uitgebreid de tijd worden genomen om een design te vinden dat naar wens is. Uiteraard kunt u uw Ambiant laminaatvloerdelen ook rechtstreeks in de webshop aanschaffen of een telefonische bestelling plaatsen.

Rijnmond-Laminaat is gevestigd in Capelle aan den IJssel onder de rook van Rotterdam, Zuid-Holland. Met ruim 10.000 m2 uit voorraad leverbaar laminaat kunnen wij u altijd perfect van dienst zijn. Bent u op zoek naar Ambiant laminaat in de buurt van Rotterdam dan kunt u bij ons terecht.

Ons assortiment Ambiant Superb Laminaat:

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst