Bezoek onze winkel of bel ons op: 010 234 54 68 of Afspraak inplannen

Ontdek wat Balterio u te bieden heeft en doe bruikbare ideeen op. Laat u inspireren door de verschillende sferen en laat uw fantasie de vrije loop. Balterio heeft een grote keuze in verschillende stijlen zoals lang of breed, tegel of plank, robuust of elegant. De laminaatvloeren zijn slijt- en stootvast, kras- vlek- en vochtbestendig en zijn slipvast zodat u zorgeloos kunt genieten van uw vloer. Door de verschillende afwerkingen zoals visgraat, grafische vormen, matlook, geborstelde of houtnerf structuur onderscheidt Balterio zich van andere merken. 

LET OP: VANAF EIND JUNI 2021 HOUDT BALTERIO OP TE BESTAAN VOOR DE NEDERLANDSE MARKT. 

ALLES LEVERBAAR TOT EIND JUNI 2021 OF ZOLANG DE VOORRAAD STREKT !!!

Alle Balterio laminaatvloeren zijn op groot staal te bekijken in onze showroom in Capelle aan den IJssel. 

In de webshop van Rijnmond-Laminaat kunt u eenvoudig vloerdelen uit een van de series van Balterio bestellen. Het keuzeaanbod omvat diverse ontwerpen en uitvoeringen, en bestaat onder meer uit tegels, planken en plinten die beschikbaar zijn in meerdere lengtes en breedtes. Doordat in onze showroom stalen op groot formaat van alle Balterio laminaatvloeren zijn te bekijken kan uitgebreid de tijd worden genomen om een design te vinden dat naar wens is. Uiteraard kunt u uw Balterio laminaatvloerdelen ook rechtstreeks in de webshop aanschaffen of een telefonische bestelling plaatsen.

Rijnmond-Laminaat is gevestigd in Capelle aan den IJssel onder de rook van Rotterdam, Zuid-Holland. Met ruim 10.000 m2 uit voorraad leverbaar laminaat kunnen wij u altijd perfect van dienst zijn. Bent u op zoek naar Balterio laminaat in de buurt van Rotterdam dan kunt u bij ons terecht.

Ons assortiment Balterio laminaat:

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5