Bezoek onze winkel of bel ons op: 010 234 54 68 of Afspraak inplannen

     Grande Wide

De Grande Wide-collectie is een serie lange en brede planken: een plank is 205 cm. lang en 24 cm. breed wat een echt hout sensatie oplevert! Sommige kleuren zijn ook in de Grande Wide verkrijgbaar en door deze twee formaten te combineren realiseer je een vloer die niet van echt hout te onderscheiden is. Tevens is de Grande Widede eerste Balterio vloer die geschikt is voor gebruik in natte ruimtes!  

Balterio vloeren zijn uitermate geschikt voor gebruik bij vloerverwarming en/ of vloerkoeling mits de verwarming nooit boven de 28 graden uitkomt. De Grande Wide heeft een warmteweerstand van ca. 0,054 m2 K/W.

Alle Balterio laminaatvloeren zijn op groot staal te bekijken in onze showroom in Capelle aan den IJssel. 

In de webshop van Rijnmond-Laminaat kunt u eenvoudig vloerdelen uit een van de series van Balterio bestellen. Het keuzeaanbod omvat diverse ontwerpen en uitvoeringen, en bestaat onder meer uit tegels, planken en plinten die beschikbaar zijn in meerdere lengtes en breedtes. Doordat in onze showroom stalen op groot formaat van alle Balterio laminaatvloeren zijn te bekijken kan uitgebreid de tijd worden genomen om een design te vinden dat naar wens is. Uiteraard kunt u uw Balterio laminaatvloerdelen ook rechtstreeks in de webshop aanschaffen of een telefonische bestelling plaatsen.

Rijnmond-Laminaat is gevestigd in Capelle aan den IJssel onder de rook van Rotterdam, Zuid-Holland. Met ruim 10.000 m2 uit voorraad leverbaar laminaat kunnen wij u altijd perfect van dienst zijn. Bent u op zoek naar Balterio laminaat in de buurt van Rotterdam dan kunt u bij ons terecht.

LET OP: VANAF EIND JUNI 2021 HOUDT BALTERIO OP TE BESTAAN VOOR DE NEDERLANDSE MARKT. 

ALLES LEVERBAAR TOT EIND JUNI 2021 OF ZOLANG DE VOORRAAD STREKT !!!

Ons assortiment Balterio Grande Wide laminaat:

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst