Bezoek onze winkel of bel ons op: 010 234 54 68

    Vitality Lungo

De Vitality Lungo heeft met een lengte van wel 2,039 meter en een breedte van 23,8 centimeter een uitzonderlijke uitstraling. De plank heeft een mat geborstelde structuur om een zo realistisch mogelijke uitstraling te verkrijgen en is gemakkelijk te plaatsen door het Balterio PressXpress systeem. Zo gemakkelijk zorgt u dus voor luxe en sfeer in huis!

Alle kleuren van Vitality laminaat zijn op grote stalen te bekijken in onze showroom in Capelle aan den IJssel.

In de webshop van Rijnmond-Laminaat kunt u eenvoudig vloerdelen uit een van de series van Vitality bestellen. Het keuzeaanbod omvat diverse ontwerpen en uitvoeringen, en bestaat onder meer uit planken en plinten die beschikbaar zijn in meerdere lengtes en breedtes. Doordat in onze showroom stalen op groot formaat van Vitality laminaatvloeren zijn te bekijken kan uitgebreid de tijd worden genomen om een design te vinden dat naar wens is. Uiteraard kunt u uw Vitality laminaatvloerdelen ook rechtstreeks in de webshop aanschaffen of een telefonische bestelling plaatsen.

Rijnmond-Laminaat is gevestigd in Capelle aan den IJssel onder de rook van Rotterdam, Zuid-Holland. Met ruim 10.000 m2 uit voorraad leverbaar laminaat kunnen wij u altijd perfect van dienst zijn. Bent u op zoek naar Vitality laminaat in de buurt van Rotterdam dan kunt u bij ons terecht.

Ons assortiment Balterio Vitality Lungo laminaat:

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.