Bezoek onze winkel of bel ons op: 010 234 54 68 of Afspraak inplannen

BF

Beautifloor staat voor mooie vloeren die passen in elke woonstijl. De Beautifloor-laminaatvloeren zijn door hun Uniclic-verbinding eenvoudig zelf te leggen. De collectie heeft in totaal maar liefst 32 aantrekkelijke, actuele decors. Hierdoor is er altijd een Beautifloor-laminaatvloer te vinden die past bij uw persoonlijke woonsfeer.

Alle Beautifloor laminaatvloeren zijn op groot staal te bekijken in onze showroom in Capelle aan den IJssel. 

In de webshop van Rijnmond-Laminaat kunt u eenvoudig vloerdelen uit een van de series van Beautifloor bestellen. Het keuzeaanbod omvat diverse ontwerpen en uitvoeringen, en bestaat onder meer uit planken en plinten die beschikbaar zijn in meerdere lengtes en breedtes. Doordat in onze showroom stalen op groot formaat van alle Beautifloor laminaatvloeren zijn te bekijken kan uitgebreid de tijd worden genomen om een design te vinden dat naar wens is. Uiteraard kunt u uw Beautifloor laminaatvloerdelen ook rechtstreeks in de webshop aanschaffen of een telefonische bestelling plaatsen.

Rijnmond-Laminaat is gevestigd in Capelle aan den IJssel onder de rook van Rotterdam, Zuid-Holland. Met ruim 10.000 m2 uit voorraad leverbaar laminaat kunnen wij u altijd perfect van dienst zijn. Bent u op zoek naar Beautofloor laminaat in de buurt van Rotterdam dan kunt u bij ons terecht.

Ons assortiment Beautifloor laminaat:

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3