Bezoek onze winkel of bel ons op: 010 234 54 68 of Afspraak inplannen

BL    West - Vlaanderen

De West-Vlaanderen collectie heeft 8 decors, variërend van lichtgrijs, naturel tot antraciet eiken. Deze collectie heeft een 2-zijdige V-groef. Doordat de decoren zijn afgewerkt met een Impression voeg worden de zijkanten van de plank op een subtiele wijze geaccentueerd. Deze vloeren zijn geschikt voor gebruik in woonkamers, slaapkamers en keukens, maar ook voor licht kantoorgebruik. De vloeren hebben een dikte van 8 mm en een afmeting van 1200 x 190 mm.

Producteigenschappen:

Afmeting: 1200 x 190 mm

Dikte: 8 mm, V2

Pakinhoud: 2,179 m²

Gebruiksklasse: W32(EN13329)

Warmte weerstand: R = 0.057 m² K/W

Garantie: 20 jaar (privé gebruik)

Ook het onderhoud van laminaat is zeer eenvoudig. Regelmatig stofzuigen of stofwissen is vaak al voldoende. Beautifloor-laminaatvloeren zijn geschikt voor gebruik in woon- en slaapkamers, maar ook goed voor installatie in keukens, kantoorruimten, winkels en restaurants.

In de webshop van Rijnmond-Laminaat kunt u eenvoudig vloerdelen uit een van de series van Beautifloor bestellen. Het keuzeaanbod omvat diverse ontwerpen en uitvoeringen, en bestaat onder meer uit planken en plinten die beschikbaar zijn in meerdere lengtes en breedtes. Doordat in onze showroom stalen op groot formaat van alle Beautifloor laminaatvloeren zijn te bekijken kan uitgebreid de tijd worden genomen om een design te vinden dat naar wens is. Uiteraard kunt u uw Beautifloor laminaatvloerdelen ook rechtstreeks in de webshop aanschaffen of een telefonische bestelling plaatsen.

Rijnmond-Laminaat is gevestigd in Capelle aan den IJssel onder de rook van Rotterdam, Zuid-Holland. Met ruim 10.000 m2 uit voorraad leverbaar laminaat kunnen wij u altijd perfect van dienst zijn. Bent u op zoek naar Beautofloor laminaat in de buurt van Rotterdam dan kunt u bij ons terecht.

Ons assortiment Beautifloor West - Vlaanderen laminaat:

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst