Bezoek onze winkel of bel ons op: 010 234 54 68

BA

Berry Alloc biedt een uniek assortiment laminaatvloeren aan. Soorten met uiteenlopende designs, afwerkingen en houtsoorten, van klasse 32 tot 33. Standaardformaten, extra lange en brede planken (XXL), smalle planken, verrassende combinaties en diverse afwerkingen. Laminaatvloeren die aan alle verwachtingen voldoen en schoonheid en innovatie combineren. Verkrijgbaar met Best Loc® en Best Loc® X-Treme kliksystemen, gedekt door een levenslange garantie, waardoor deze heel gemakkelijk zijn te installeren.

De gehele Berry Alloc collectie is op grote stalen te bekijken in onze showroom in Capelle aan den IJssel

In de webshop van Rijnmond-Laminaat kunt u eenvoudig vloerdelen uit een van de series van Berry Alloc bestellen. Het keuzeaanbod omvat diverse ontwerpen en uitvoeringen, en bestaat onder meer uit planken en plinten die beschikbaar zijn in meerdere lengtes en breedtes. Doordat in onze showroom stalen op groot formaat van alle Berry Alloc laminaatvloeren zijn te bekijken kan uitgebreid de tijd worden genomen om een design te vinden dat naar wens is. Uiteraard kunt u uw Berry Alloc laminaatvloerdelen ook rechtstreeks in de webshop aanschaffen of een telefonische bestelling plaatsen.

Rijnmond-Laminaat is gevestigd in Capelle aan den IJssel onder de rook van Rotterdam, Zuid-Holland. Met ruim 10.000 m2 uit voorraad leverbaar laminaat kunnen wij u altijd perfect van dienst zijn. Bent u op zoek naar Berry Alloc laminaat in de buurt van Rotterdam dan kunt u bij ons terecht.

Ons assortiment Berry Alloc laminaat:

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5