Bezoek onze winkel of bel ons op: 010 234 54 68 of Afspraak inplannen

Sluit je ogen en beeld je de vloer van je dromen in.

Je kunt erop rekenen dat je de vloer die je in gedachten hebt in onze uitgebreide collectie laminaatvloeren zult vinden. Een laminaatvloer van BerryAlloc® in de keuken, de badkamer of de woonkamer? Geen probleem. Zij hebben duurzame vloeren met verrassende decors. De planken zijn er in verschillende afmetingen, zodat je het beste formaat voor je woning kunt kiezen. Maar ook waterbesteding laminaat, XL-formaat in verschillende breedtes en schitterende visgraat-vloeren.

Naast de onbeperkte designmogelijkheden zijn er nog een heleboel andere redenen om een vloer van BerryAlloc laminaat voor je woning te kiezen. Geniet van de look-and-feel van natuurlijke materialen zoals hout maar zonder hun nadelen.

Laminaatvloeren van BerryAlloc zijn gemakkelijk schoon te maken, worden snel geplaatst en hebben eindeloze mogelijkheden. Blader door de collecties en vind de vloer van je dromen.

In de webshop van Rijnmond-Laminaat kunt u eenvoudig vloerdelen uit een van de series van BerryAlloc bestellen. Het keuzeaanbod omvat diverse ontwerpen en uitvoeringen, en bestaat onder meer uit planken en plinten die beschikbaar zijn in meerdere lengtes en breedtes. Doordat in onze showroom stalen op groot formaat van alle BerryAlloc laminaatvloeren zijn te bekijken kan uitgebreid de tijd worden genomen om een design te vinden dat naar wens is. Uiteraard kunt u uw Berry Alloc laminaatvloerdelen ook rechtstreeks in de webshop aanschaffen of een telefonische bestelling plaatsen.

Alle BerryAlloc laminaat vloeren zijn op groot staal in onze showroom te bekijken.

Rijnmond-Laminaat is gevestigd in Capelle aan den IJssel onder de rook van Rotterdam, Zuid-Holland. Met ruim 10.000 m2 uit voorraad leverbaar laminaat kunnen wij u altijd perfect van dienst zijn. Bent u op zoek naar BerryAlloc laminaat in de buurt van Rotterdam dan kunt u bij ons terecht.

Ons assortiment BerryAlloc laminaat:

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5