Bezoek onze winkel of bel ons op: 010 234 54 68 of Afspraak inplannen

     Grand Avenue HPL

 

BerryAlloc High Pressure Laminaat is de sterkste en meest duurzame laminaatvloer ter wereld. Een combinatie van oogstrelende decors en uitzonderlijke technische prestaties maakt BerryAlloc High Pressure Laminaat uitermate geschikt voor intensief bezochte publieke ruimtes zoals hotels, restaurants, winkels, bureaus en zelfs luchthavens. Ons uniek hoge druk productieproces maakt het mogelijk om uw vloeren met gegarandeerde langetermijnprestaties en uitstekende resistentie tegen water, slijtage, verkleuring en vlekken aan te bieden. De Grand Avenue is een Extra lange en Extra brede plank (241 x 23,6 cm.) en is maar liefst 12,3 mm. dik (inclusief het Silent System onderlaag). De gebruiksklasse is 34.

Silent System: BerryAlloc High-Tech Laminaat is uitgerust met het SilentSystem, een unieke geluidsabsorberende onderlaag, bevestigd aan de achterkant van elke plank. Het SilentSystem reduceert geluid met meer dan 19 decibel in een kamer. Het resultaat: een stillere kamer en een beduidende vermindering van geluidstransmissie naar andere kamers en verdiepingen in het gebouw. Er is dus geen extra ondervloer meer nodig!!!

Aqua Resist: Het AquaResist HDF-paneel is het hart van dit laminaat. Dankzij het unieke productieproces, wordt de absorptie van vocht tot een absoluut minimum beperkt. De randen van de borden worden tevens met een speciale component, die bestand is tegen indringend vocht, geïmpregneerd.

High Pressure: De kracht van het oppervlak: Het High Pressure Laminaatoppervlak is extreem duurzaam dankzij zijn hoge weerstand tegen slijtage en hoge impactresistentie die vele malen groter is dan andere laminaatvloeren. Het BerryAlloc High-Tech Laminaatgamma is ook bestand tegen vocht, de meeste zuren en alkaliën, sigarettenpeuken en inslagen met hoge impact. De vloer is bovendien uitermate bestand tegen krassen, zelfs op plaatsen met veel beloop.

Alu Loc-legsysteem: Nieuw revolutionair sluitsysteem van BerryAlloc die de installatie vergemakkelijkt door de 'droplock' technologie.

Life Time Guarantee: Berry Alloc is dermate overtuigd van de kwaliteit van onze vloeren, dat ze er een levenslange garantie voor residentiële installaties aan vastknopen. Voor commerciële installaties geven zij u 10 jaar garantie op de High Pressure collectie.

De kleuren van de Berry Alloc Grand Avenue High Pressure zijn op groot staal in onze showroom te bekijken.

Ons assortiment Berry Alloc Grand Avenue High Pressure laminaat:

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst