Bezoek onze winkel of bel ons op: 010 234 54 68

BA     Berry Alloc Chic Laminaat

Berry Alloc Chic laminaat nu € 20,50 per m2!! De Berry Alloc Chic is een serie die bestaat uit smalle planken met een V-groef rondom. Hiermee kunt u een parquet-look creeeren. Uiteraard geld hier ook de bekende Life Time garantie van Berry Alloc op! Berry Alloc vloeren zijn geschikt voor gebruik bij vloerverwarming en/of vloerkoeling mits de verwarming nooit boven de 28 graden uitkomt. De Chic heeft een warmteweerstand van ca. 0,10 m2 K/W.

De gehele Berry Alloc collectie is op grote stalen te bekijken in onze showroom in Capelle aan den IJssel

In de webshop van Rijnmond-Laminaat kunt u eenvoudig vloerdelen uit een van de series van Berry Alloc bestellen. Het keuzeaanbod omvat diverse ontwerpen en uitvoeringen, en bestaat onder meer uit planken en plinten die beschikbaar zijn in meerdere lengtes en breedtes. Doordat in onze showroom stalen op groot formaat van alle Berry Alloc laminaatvloeren zijn te bekijken kan uitgebreid de tijd worden genomen om een design te vinden dat naar wens is. Uiteraard kunt u uw Berry Alloc laminaatvloerdelen ook rechtstreeks in de webshop aanschaffen of een telefonische bestelling plaatsen.

Rijnmond-Laminaat is gevestigd in Capelle aan den IJssel onder de rook van Rotterdam, Zuid-Holland. Met ruim 10.000 m2 uit voorraad leverbaar laminaat kunnen wij u altijd perfect van dienst zijn. Bent u op zoek naar Berry Alloc laminaat in de buurt van Rotterdam dan kunt u bij ons terecht.

Ons assortiment Berry Alloc Chic laminaat:

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst