Bezoek onze winkel of bel ons op: 010 234 54 68

BA     Berry Alloc Empire Laminaat

Berry Alloc Empire laminaat nu € 21,95 per m2!! Extra dikke en extra sterke laminaatvloer. Deze wondermooie collectie van 8 decoren is zeer resistent tegen krassen en is ook uiterst duurzaam. Met andere woorden, de perfecte match voor zowel residentiële als commerciële ruimtes. De collectie is uitgerust met het ultra-sterke Best-Loc® X-Treme lockingsysteem en heeft 4 subtiele groeven die bijdragen tot de schoonheid en elegantie van uw vloer. Uiteraard met de Berry Alloc Life Time garantie!! De Empire heeft een warmteweerstand van 0,13 m2 K/W wat niet hem niet geschikt maakt voor gebruik bij vloerverwarming.

De gehele Berry Alloc collectie is op grote stalen te bekijken in onze showroom in Capelle aan den IJssel

In de webshop van Rijnmond-Laminaat kunt u eenvoudig vloerdelen uit een van de series van Berry Alloc bestellen. Het keuzeaanbod omvat diverse ontwerpen en uitvoeringen, en bestaat onder meer uit planken en plinten die beschikbaar zijn in meerdere lengtes en breedtes. Doordat in onze showroom stalen op groot formaat van alle Berry Alloc laminaatvloeren zijn te bekijken kan uitgebreid de tijd worden genomen om een design te vinden dat naar wens is. Uiteraard kunt u uw Berry Alloc laminaatvloerdelen ook rechtstreeks in de webshop aanschaffen of een telefonische bestelling plaatsen.

Rijnmond-Laminaat is gevestigd in Capelle aan den IJssel onder de rook van Rotterdam, Zuid-Holland. Met ruim 10.000 m2 uit voorraad leverbaar laminaat kunnen wij u altijd perfect van dienst zijn. Bent u op zoek naar Berry Alloc laminaat in de buurt van Rotterdam dan kunt u bij ons terecht.

Ons assortiment Berry Alloc Empire laminaat:

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst