Bezoek onze winkel of bel ons op: 010 234 54 68 of Afspraak inplannen

  Eternity Long Hydro+ Laminaat

De perfecte waterbestendige vloer met extra lange planken. Uiterst sterk en die levenslang meegaat! Geschikt voor badkamers, keukens en commercieel gebruik.

Zie je door de bomen het bos niet meer? Maak je geen zorgen! Met Eternity Long maak je altijd de juiste keuze. Met deze spatwaterbestendige vloer met extra lange en dikke planken, een diepe houtstructuur en de look-and-feel van echt hout geniet je levenslang van de vloer van je dromen. Profiteer van alle voordelen van echt hout zonder de nadelen. Deze collectie is bestand tegen intens gebruik. Jaar na jaar blijven de vloeren hun fantastische look behouden. Nu en voor altijd

De plank is 203,8 cm. lang, 19 cm. breed en 12 mm. dik. en heeft gebruiksklasse 33. BerryAlloc geeft Life Time Guarantee (commercieel 6 jaar).

In de webshop van Rijnmond-Laminaat kunt u eenvoudig vloerdelen uit een van de series van Berry Alloc bestellen. Het keuzeaanbod omvat diverse ontwerpen en uitvoeringen, en bestaat onder meer uit planken en plinten die beschikbaar zijn in meerdere lengtes en breedtes. Doordat in onze showroom stalen op groot formaat van alle Berry Alloc laminaatvloeren zijn te bekijken kan uitgebreid de tijd worden genomen om een design te vinden dat naar wens is. Uiteraard kunt u uw Berry Alloc laminaatvloerdelen ook rechtstreeks in de webshop aanschaffen of een telefonische bestelling plaatsen.

Rijnmond-Laminaat is gevestigd in Capelle aan den IJssel onder de rook van Rotterdam, Zuid-Holland. Met ruim 10.000 m2 uit voorraad leverbaar laminaat kunnen wij u altijd perfect van dienst zijn. Bent u op zoek naar Berry Alloc laminaat in de buurt van Rotterdam dan kunt u bij ons terecht.

Alle kleuren van Berry Alloc zijn op groot staal in onze showroom te bekijken.

Ons assortiment BerryAlloc Eternity Long Hydro+ laminaat:

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst