Bezoek onze winkel of bel ons op: 010 234 54 68 of Afspraak inplannen

Impuls V4 Laminaat

Een vloer met 4 groeven en de indrukwekkende natuurlijke look-and-feel van hout.

De BerryAlloc Impulse V4-collectie voelt aan als echt hout en ziet er ook zo uit, inclusief houtnerf en kleurvariaties. De vloer is opgebouwd uit planken met vier voegen, wat de ruimte een zeer natuurlijke uitstraling geeft. Deze collectie bevat zowel klassieke als moderne decors. De mogelijkheden zijn eindeloos! De plank is 128,8 cm. lang, 19 cm. breed en 8 mm. dik. en heeft gebruiksklasse 32. BerryAlloc geeft LifeTime Guarantee (5 jaar bij commercieel gebruik).

In de webshop van Rijnmond-Laminaat kunt u eenvoudig vloerdelen uit een van de series van Berry Alloc bestellen. Het keuzeaanbod omvat diverse ontwerpen en uitvoeringen, en bestaat onder meer uit planken en plinten die beschikbaar zijn in meerdere lengtes en breedtes. Doordat in onze showroom stalen op groot formaat van alle Berry Alloc laminaatvloeren zijn te bekijken kan uitgebreid de tijd worden genomen om een design te vinden dat naar wens is. Uiteraard kunt u uw Berry Alloc laminaatvloerdelen ook rechtstreeks in de webshop aanschaffen of een telefonische bestelling plaatsen.

Rijnmond-Laminaat is gevestigd in Capelle aan den IJssel onder de rook van Rotterdam, Zuid-Holland. Met ruim 10.000 m2 uit voorraad leverbaar laminaat kunnen wij u altijd perfect van dienst zijn. Bent u op zoek naar Berry Alloc laminaat in de buurt van Rotterdam dan kunt u bij ons terecht.

Alle kleuren van Berry Alloc zijn op groot staal in onze showroom te bekijken.

Ons assortiment BerryAlloc Impuls V4 laminaat:

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst