Bezoek onze winkel of bel ons op: 010 234 54 68

Douwes Dekker

Een vloer met karakter! Wie een nieuwe vloer zoekt, kijkt altijd naar het karakter en wat het beste bij de woonsfeer past. De keuze van laminaat is bepalend voor het karakter in huis en voor de verdere inrichting. Reden dus om enkel tevreden te zijn met een laminaat vloer die een sfeer bepaald waarbij u zich comfortabel voelt, die uw woning sfeer geeft en die ook nog eens makkelijk in onderhoud is. Daarom is Douwes Dekker® voor u de beste keuze!!

Alle Douwes Dekker laminaatvloeren zijn op groot staat te bekijken in ozne showroom in Capelle aan den IJssel.

In de webshop van Rijnmond-Laminaat kunt u eenvoudig vloerdelen uit een van de series van Douwes Dekker bestellen. Het keuzeaanbod omvat diverse ontwerpen en uitvoeringen, en bestaat onder meer uit planken en plinten die beschikbaar zijn in meerdere lengtes en breedtes. Doordat in onze showroom stalen op groot formaat van alle Douwes Dekker laminaatvloeren zijn te bekijken kan uitgebreid de tijd worden genomen om een design te vinden dat naar wens is. Uiteraard kunt u uw Douwes Dekker laminaatvloerdelen ook rechtstreeks in de webshop aanschaffen of een telefonische bestelling plaatsen.

Rijnmond-Laminaat is gevestigd in Capelle aan den IJssel onder de rook van Rotterdam, Zuid-Holland. Met ruim 10.000 m2 uit voorraad leverbaar laminaat kunnen wij u altijd perfect van dienst zijn. Bent u op zoek naar Douwes Dekker laminaat in de buurt van Rotterdam dan kunt u bij ons terecht.

Ons assortiment Douwes Dekker laminaat:

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3