Bezoek onze winkel of bel ons op: 010 234 54 68

Douwes Dekker     Galant Visgraat

De nieuwe serie Galant in visgraatlaminaat bestaat uit 4 decoren in de afmetingen 85,8 x 14,3 cm. De vloerdelen hebben een embossed-in-register structuur en een V-groef rondom, die het visgraatpatroon mooi benadrukt. De delen zijn 8 mm. dik en worden aan elkaar gelegd middels een HDF-clickverbinding. Twee van de 4 decoren hebben een authentieke houtlook, de andere twee zijn mee uitgesproken en hebben een vintage uitstraling.

De Galant is zeer geschikt voor gebruik met vloerverwarming en/of koeling mits de verwarming nooit hoger dan 28 graden komt. De warmteweerstand van de Galant is 0,048 m2 K/W.

Alle Douwes Dekker laminaatvloeren zijn op groot staat te bekijken in ozne showroom in Capelle aan den IJssel.

In de webshop van Rijnmond-Laminaat kunt u eenvoudig vloerdelen uit een van de series van Douwes Dekker bestellen. Het keuzeaanbod omvat diverse ontwerpen en uitvoeringen, en bestaat onder meer uit planken en plinten die beschikbaar zijn in meerdere lengtes en breedtes. Doordat in onze showroom stalen op groot formaat van alle Douwes Dekker laminaatvloeren zijn te bekijken kan uitgebreid de tijd worden genomen om een design te vinden dat naar wens is. Uiteraard kunt u uw Douwes Dekker laminaatvloerdelen ook rechtstreeks in de webshop aanschaffen of een telefonische bestelling plaatsen.

Rijnmond-Laminaat is gevestigd in Capelle aan den IJssel onder de rook van Rotterdam, Zuid-Holland. Met ruim 10.000 m2 uit voorraad leverbaar laminaat kunnen wij u altijd perfect van dienst zijn. Bent u op zoek naar Douwes Dekker laminaat in de buurt van Rotterdam dan kunt u bij ons terecht.

Ons assortiment Douwes Dekker Galant laminaat:

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst