Bezoek onze winkel of bel ons op: 010 234 54 68

     Sympathiek

Een serie 8 mm laminaatvloeren met 4 fraaie decors. Trendy vloeren met voor elk interieur een keus. Mooie matte structuur op elke plank voor een rustig geheel. En toch iets aparts op de vloer. De Sympathiek is zeer geschikt voor gebruik met vloerverwarming en/of koeling mits de verwarming nooit hoger dan 28 graden komt. De warmteweerstand van de Sympathiek is 0,048 m2 K/W.

Alle Douwes Dekker laminaatvloeren zijn op groot staat te bekijken in onze showroom in Capelle aan den IJssel.

In de webshop van Rijnmond-Laminaat kunt u eenvoudig vloerdelen uit een van de series van Douwes Dekker bestellen. Het keuzeaanbod omvat diverse ontwerpen en uitvoeringen, en bestaat onder meer uit planken en plinten die beschikbaar zijn in meerdere lengtes en breedtes. Doordat in onze showroom stalen op groot formaat van alle Douwes Dekker laminaatvloeren zijn te bekijken kan uitgebreid de tijd worden genomen om een design te vinden dat naar wens is. Uiteraard kunt u uw Douwes Dekker laminaatvloerdelen ook rechtstreeks in de webshop aanschaffen of een telefonische bestelling plaatsen.

Rijnmond-Laminaat is gevestigd in Capelle aan den IJssel onder de rook van Rotterdam, Zuid-Holland. Met ruim 10.000 m2 uit voorraad leverbaar laminaat kunnen wij u altijd perfect van dienst zijn. Bent u op zoek naar Douwes Dekker laminaat in de buurt van Rotterdam dan kunt u bij ons terecht.

Ons assortiment Douwes Dekker Sympathiek laminaat:

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst