Bezoek onze winkel of bel ons op: 010 234 54 68 of Afspraak inplannen

EL

EGGER biedt een uitgebreid assortiment vloeren die zich onderscheiden in degelijkheid en lange levensduur. Onze productenportfolio omvat een breed scala aan uiteenlopende decors en daarop afgestemde structuren, in verschillende formaten.

Alle Egger laminaatvloeren zijn op grote stalen te bekijken in onze showroom in Capelle aan den IJssel.

In de webshop van Rijnmond-Laminaat kunt u eenvoudig vloerdelen uit een van de series van Egger bestellen. Het keuzeaanbod omvat diverse ontwerpen en uitvoeringen, en bestaat onder meer uit planken en plinten die beschikbaar zijn in meerdere lengtes en breedtes. Doordat in onze showroom stalen op groot formaat van Egger laminaatvloeren zijn te bekijken kan uitgebreid de tijd worden genomen om een design te vinden dat naar wens is. Uiteraard kunt u uw Egger laminaatvloerdelen ook rechtstreeks in de webshop aanschaffen of een telefonische bestelling plaatsen.

Rijnmond-Laminaat is gevestigd in Capelle aan den IJssel onder de rook van Rotterdam, Zuid-Holland. Met ruim 10.000 m2 uit voorraad leverbaar laminaat kunnen wij u altijd perfect van dienst zijn. Bent u op zoek naar Egger laminaat in de buurt van Rotterdam dan kunt u bij ons terecht.

Ons assortiment Egger laminaat:

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5