Bezoek onze winkel of bel ons op: 010 234 54 68

EL  Egger Large V-groef

Laminaat Large V-groef 8 mm is zoals de naam al zegt een 8 mm dikke vloer van de Duitse leverancier Egger. De Large collectie is een plank in houtmotief met een breedte van 24,60 cm. Dit laminaat is uitgevoerd met een Unifit clicksysteem en heeft een 4-zijdige v-groef. Het laminaat is net als ons andere laminaat geschikt voor zowel project als zwaar woongebruik en is vloerverwarming geschikt.

 Alle Egger laminaatvloeren zijn op grote stalen te bekijken in onze showroom in Capelle aan den IJssel.

In de webshop van Rijnmond-Laminaat kunt u eenvoudig vloerdelen uit een van de series van Egger bestellen. Het keuzeaanbod omvat diverse ontwerpen en uitvoeringen, en bestaat onder meer uit planken en plinten die beschikbaar zijn in meerdere lengtes en breedtes. Doordat in onze showroom stalen op groot formaat van Egger laminaatvloeren zijn te bekijken kan uitgebreid de tijd worden genomen om een design te vinden dat naar wens is. Uiteraard kunt u uw Egger laminaatvloerdelen ook rechtstreeks in de webshop aanschaffen of een telefonische bestelling plaatsen.

Rijnmond-Laminaat is gevestigd in Capelle aan den IJssel onder de rook van Rotterdam, Zuid-Holland. Met ruim 10.000 m2 uit voorraad leverbaar laminaat kunnen wij u altijd perfect van dienst zijn. Bent u op zoek naar Egger laminaat in de buurt van Rotterdam dan kunt u bij ons terecht.

Ons assortiment Egger Large V-groef laminaat:

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst