Bezoek onze winkel of bel ons op: 010 234 54 68

HL

Hoomline-laminaatvloeren zijn geschikt voor elk interieur door de moderne en actuele decors. Extra brede XXL planken voorzien van een matte of chrome overlay maken deze laminaatvloeren zich geschikt voor elk interieur van modern tot klassiek. 

De Hoomline laminaatvloeren zijn bijna allemaal op groot staal te bekijken in onze showroom in Capelle aan den IJssel.

In de webshop van Rijnmond-Laminaat kunt u eenvoudig vloerdelen uit een van de series van Hoomline bestellen. Het keuzeaanbod omvat diverse ontwerpen en uitvoeringen die beschikbaar zijn in meerdere lengtes en breedtes. Doordat in onze showroom stalen op groot formaat van Hoomline laminaatvloeren zijn te bekijken kan uitgebreid de tijd worden genomen om een design te vinden dat naar wens is. Uiteraard kunt u uw Hoomline laminaatvloerdelen ook rechtstreeks in de webshop aanschaffen of een telefonische bestelling plaatsen.

Rijnmond-Laminaat is gevestigd in Capelle aan den IJssel onder de rook van Rotterdam, Zuid-Holland. Met ruim 10.000 m2 uit voorraad leverbaar laminaat kunnen wij u altijd perfect van dienst zijn. Bent u op zoek naar Hoomline laminaat in de buurt van Rotterdam dan kunt u bij ons terecht.

Ons assortiment Hoomline laminaat:

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst