Bezoek onze winkel of bel ons op: 010 234 54 68

HL     Living

Dertien moderne, decors met een matte overlay. Bijzonder zijn de Trilogie Eiken decors. Hiervan heeft elk deel een verschillende tint, van licht naar donker. Hierdoor ontstaat een zeer natuurgetrouw beeld van een 'echte' eiken vloer.

In de webshop van Rijnmond-Laminaat kunt u eenvoudig vloerdelen uit een van de series van Hoomline bestellen. Het keuzeaanbod omvat diverse ontwerpen en uitvoeringen die beschikbaar zijn in meerdere lengtes en breedtes. Doordat in onze showroom stalen op groot formaat van Hoomline laminaatvloeren zijn te bekijken kan uitgebreid de tijd worden genomen om een design te vinden dat naar wens is. Uiteraard kunt u uw Hoomline laminaatvloerdelen ook rechtstreeks in de webshop aanschaffen of een telefonische bestelling plaatsen.

Rijnmond-Laminaat is gevestigd in Capelle aan den IJssel onder de rook van Rotterdam, Zuid-Holland. Met ruim 10.000 m2 uit voorraad leverbaar laminaat kunnen wij u altijd perfect van dienst zijn. Bent u op zoek naar Hoomline laminaat in de buurt van Rotterdam dan kunt u bij ons terecht.

Ons assortiment Hoomline Living laminaat:

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst