Bezoek onze winkel of bel ons op: 010 234 54 68

ML

Laminaatvloeren van MEISTER staan voor een authentiek uiterlijken eenvoudig onderhoud. Daarvoor zorgt Meister door een hoge kwaliteitsstandaard bij het verwerken en veel aandacht voor de stijl bij de designkeuze. Het actuele assortiment omvat houtdessins van inheemse en exotische houtsoorten en oppervlakken die eruitzien als tegels, leisteen, zandsteen, marmer of textiel. Het programma kent bovendien vloeren met een ruw gezaagde structuur: duidelijk zicht- en voelbaar worden hier op een zeer realistische manier zaagsnedes geïmiteerd. 

In de webshop van Rijnmond-Laminaat kunt u eenvoudig vloerdelen uit een van de series van Meister bestellen. Het keuzeaanbod omvat diverse ontwerpen en uitvoeringen, en bestaat onder meer uit tegels en planken die beschikbaar zijn in meerdere lengtes en breedtes.

Wegens het enorme aanbod in merken en types laminaat met de daarbij behorende stalen hebben wij ervoor gekozen om de stalen van Meister niet in onze showroom op te nemen omdat dit ten koste zou gaan van onze winkelvoorraad. Uiteraard kunt u Meister laminaat wel tegen een zeer scherpe prijs in onze webshop bestellen.

Rijnmond-Laminaat is gevestigd in Capelle aan den IJssel onder de rook van Rotterdam, Zuid-Holland. Met ruim 10.000 m2 uit voorraad leverbaar laminaat kunnen wij u altijd perfect van dienst zijn. Bent u op zoek naar Meister laminaat in de buurt van Rotterdam dan kunt u bij ons terecht.

Ons assortiment Meister laminaat:

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5