Bezoek onze winkel of bel ons op: 010 234 54 68 of Afspraak inplannen

ML       Design Collectie LB 150

 

Meister Design tegels hebben de optiek en het karakter van echte tegels! Het laminaat oogt erg luxe en is van hoge kwaliteit. Met de gebruiksklasse van 32 is deze laminaatvloer naast woonruimtes ook geschikt voor werken in de privé-sfeer en normaal gebruik in werksituaties.

U bent op zoek naar een gemakkelijk te reinigen en ongecompliceerde vloer die in het dagelijks leven overal in mee gaat? Kies dan voor een laminaatvloer van MEISTER! Lange planken, tegelformaat of korte formaten die veelzijdig ingezet kunnen worden – in het MEISTER-assortiment vindt u iets van uw gading. Laminaat is al jarenlang de meest verkochte harde vloerbedekking en staat als geen ander voor robuuste en tegelijkertijd aantrekkelijke vloervormgeving. Een volledig ongecompliceerde vloerbedekking die weinig aandacht nodig heeft en waarmee u een mooie en bestendige vloer jarenlang kunt behouden – gegarandeerd.

In de webshop van Rijnmond-Laminaat kunt u eenvoudig vloerdelen uit een van de series van Meister bestellen. Het keuzeaanbod omvat diverse ontwerpen en uitvoeringen, en bestaat onder meer uit tegels en planken die beschikbaar zijn in meerdere lengtes en breedtes.

Let op: deze serie hebben wij in onze showroom niet op staal!!

Rijnmond-Laminaat is gevestigd in Capelle aan den IJssel onder de rook van Rotterdam, Zuid-Holland. Met ruim 10.000 m2 uit voorraad leverbaar laminaat kunnen wij u altijd perfect van dienst zijn. Bent u op zoek naar Meister laminaat in de buurt van Rotterdam dan kunt u bij ons terecht.

Ons assortiment Meister Design Collectie LB 250 laminaat:

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst