Bezoek onze winkel of bel ons op: 010 234 54 68 of Afspraak inplannen

ML     Design Collectie LL 250

De Meister LL 250 is binnen enkele jaren uitgegroeid tot een klassieker onder de laminaatplanken. Hij verenigt de robuustheid van een laminaatvloer met de authentieke look van een landhuisplank. Op ruim twee meter vertoont elke plank een perfect decor, dat op de plank nergens herhaald wordt. Samen met andere details zoals de voeg helemaal rondom zorgt dat voor een uiterlijk dat ook experts pas op het tweede gezicht kunnen onderscheiden van een echt houten vloer. Het speciale Diamond Pro-oppervlak vergroot de weerstand van de vloer tegen microkrassen en afslijting en biedt een extra bescherming tegen slijtage. Tevens is de plank 24H waterresistant!

De Design LL 250 Collectie is een serie die bestaat uit de mooiste series en kleuren uit de Meister Collectie, met zorg voor u geselecteerd. 

Alle Design-laminaatvloeren van MEISTER zijn geschikt voor vochtige ruimtes want ze bieden de grondige bescherming tegen vocht van het AquaSafe-systeem. Dit bestaat uit drie effectieve elementen die de vloer beschermen tegen binnendringend vocht: bescherming van het oppervlak, bescherming van de vloeren aan de rand en anti-zwellen dragerplaat.

De Meister Design Collectie is op grote stalen te bewonderen in onze showroom.

Rijnmond-Laminaat is gevestigd in Capelle aan den IJssel onder de rook van Rotterdam, Zuid-Holland. Met ruim 10.000 m2 uit voorraad leverbaar laminaat kunnen wij u altijd perfect van dienst zijn. Bent u op zoek naar Meister laminaat in de buurt van Rotterdam dan kunt u bij ons terecht.

Ons assortiment Meister Design Collectie LL 250 laminaat:

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst