Bezoek onze winkel of bel ons op: 010 234 54 68 of Afspraak inplannen

Laminaat heeft zich al lang geleden van zijn natuurlijke voorganger, het parket, geëmancipeerd – niet in de laatste plaats wegens zijn zeer hoge belastbaarheid en onderhoudsvriendelijkheid, waardoor laminaat ook voor sterke belasting in intensief gebruikte ruimtes geschikt is. Vandaag wordt laminaat meer dan ooit gewaardeerd en wordt beschouwd als een waardig alternatief voor echte houten vloeren. Laminaat van Montinique speelt in deze ontwikkeling een bijzondere rol. 

MA­TE­RI­AAL Laminaat bestaat bijna honderd procent uit hout en is zo materiaal en inspiratie tegelijkertijd. Samen met zeer dichte houtvezelplaten maken de decorpapieren de authentieke interpretatie van hoogwaardige houtsoorten mogelijk. 

TECH­NIEK Montinique-laminaatvloeren onderscheiden zich door een functionele opbouw en intelligente techniek. Zo garandeert ons gepatenteerd kliksysteem een eenvoudige legging, kantenimpregnering beschermt tegen vochtigheid - en de slijtvaste deklaag uit melaminehars zorgt voor een zeer hoge belastbaarheid. De gebruiksklasse tonen dat de vloeren ook goed geschikt zijn voor sterke belasting. Beslissend voor een duurzaam belastbaar resultaat zijn onze solide verbindingen, die maatvastheid en stabiliteit garanderen.

GE­ZOND WO­NEN Montinique-laminaatvloeren zijn emissie- en allergiearm en zorgen voor een aangenaam klimaat in de woonruimte. Dit bewijzen ze graag met het gebruik van uitsluitend materialen voor gezonde woningen. Keuringcertificaten door de LGA en de Blaue Engel geven de consument de nodige zekerheid. Verder vermindert een verhoogd afleidvermogen de elektrostatische oplading. Montinique laminaat is zeer houdbaar en eenvoudig te reinigen, zodat het perfect geschikt is voor huishoudens met kinderen, allergische mensen en huisdieren.

Alle Montinique laminaatvloeren zijn op groot staal te bekijken in onze showroom in Capelle aan den IJssel. 

In de webshop van Rijnmond-Laminaat kunt u eenvoudig vloerdelen uit een van de series van Montinique bestellen. Doordat in onze showroom stalen op groot formaat van alle Montinique laminaatvloeren zijn te bekijken kan uitgebreid de tijd worden genomen om een design te vinden dat naar wens is. Uiteraard kunt u uw Montinique laminaatvloerdelen ook rechtstreeks in de webshop aanschaffen of een telefonische bestelling plaatsen.

Rijnmond-Laminaat is gevestigd in Capelle aan den IJssel onder de rook van Rotterdam, Zuid-Holland. Met ruim 10.000 m2 uit voorraad leverbaar laminaat kunnen wij u altijd perfect van dienst zijn. Bent u op zoek naar Montinique laminaat in de buurt van Rotterdam dan kunt u bij ons terecht.

Ons assortiment Montinique laminaat:

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst