Bezoek onze winkel of bel ons op: 010 234 54 68 of Afspraak inplannen

De zijdematte planken van de Montinique Chamonique collectie zijn een lust voor het oog. Wanneer u op zoek bent naar een degelijke, traditionele laminaatvloer is deze collectie zeker de aandacht waard. Ieder decor is perfect te combineren met verschillende woonstijlen. Of het nou gaat om een modern of klassiek interieur, u vindt altijd wel een Montinique vloer die bij u past. De structuren van hout zijn bijna niet van echt te onderscheiden. 

Montinique vloeren zijn uitermate geschikt voor gebruik bij vloerverwarming en/ of vloerkoeling. De Chamonix XS heeft een warmteweerstand van ca. 0,048 m2 K/W.

Alle Montinique laminaatvloeren zijn op groot staal te bekijken in onze showroom in Capelle aan den IJssel. 

In de webshop van Rijnmond-Laminaat kunt u eenvoudig vloerdelen uit een van de series van Montinique bestellen. Doordat in onze showroom stalen op groot formaat van alle Montinique laminaatvloeren zijn te bekijken kan uitgebreid de tijd worden genomen om een design te vinden dat naar wens is. Uiteraard kunt u uw Montinique laminaatvloerdelen ook rechtstreeks in de webshop aanschaffen of een telefonische bestelling plaatsen.

Rijnmond-Laminaat is gevestigd in Capelle aan den IJssel onder de rook van Rotterdam, Zuid-Holland. Met ruim 10.000 m2 uit voorraad leverbaar laminaat kunnen wij u altijd perfect van dienst zijn. Bent u op zoek naar Montinique laminaat in de buurt van Rotterdam dan kunt u bij ons terecht.

Ons assortiment Montinique Chamonix XS laminaat:

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst