Bezoek onze winkel of bel ons op: 010 234 54 68 of Afspraak inplannen

    Quick Step Laminaat

Met Quick Step haal je een unieke vloer in huis! Quickstep staat bekend om zijn laminaatvloeren met een goede prijs / kwaliteitsverhouding en op de meeste collecties krijgt u ook nog eens 25 jaar garantie op het product. Daarnaast is quickstep zeer innovatief: met de series Impressive , Eligna, Signature , Classic en Majestic heeft Quickstep als eerste een volledig 100% hydro seal waterproof laminaat ontwikkeld door de gepatenteerde Hydroseal laag. Deze zijn uitermate geschikt voor gebruik in natte en/of vochtige ruimtes. Alle Quick Step collecties hebben gebruiksklasse 32 wat inhoudt dat deze vloeren van zwaar huishoudelijk tot normaal commercieel gebruikt kunnen worden. De Quickstep Impressive Ultra heeft zelfs gebruiksklasse 33 door zijn dikte van maar liefst 12 mm. en kan daardoor ook voor zwaar commercieel gebruikt worden. 

Maar kijk ook eens naar de andere collecties zoals de unieke tegel programma's in de Quick Step Exquisa en Arte vloeren of de mooie klassieke Quickstep 9,5 mm. dikke Signature vloeren.

Tevens kun je je vloer schitterend afwerken met het plinten programma die Quickstep bij bijna al hun vloeren maakt. 

Quick Step laminaat kun je prima op vloeren met vloerverwarming en/of vloerkoeling plaatsen. Let er dan wel op dat de vloerverwarming nooit boven 28 graden komt. De zogenaamde R waardes per m2 in K/W staan bij al de collecties van quickstep en alle ondervloeren vermeld. Let op dat de waarde (laminaat incl. ondervloer):

Niet boven 0,18 m2 K/W uitkomt wanneer de vloerverwarming als bijverwarming gebruikt wordt en,

Niet boven 0,14 m2 K/W uitkomt wanneer de vloerverwarming als hoofdverwarming gebruikt word.  

Als Selected Dealer van Quickstep hebben wij alle collecties van quickstep op groot staal in onze showroom. Je vindt ons in Capelle aan den IJssel onder de rook van Rotterdam nabij winkelcentrum de Koperwiek (naast het Isala Theater). Wij kunnen je dan uitgebreid over alles informeren onder het genot van een kopje koffie of thee. 

Uiteraard kun je Quick Step laminaat ook gemakkelijk vanuit je luie stoel via onze webshop bestellen en bij een aankoopbedrag van € 500,00 komen wij dit ook nog eens gratis bij je thuis bezorgen. Wij kunnen alle Quick Step vloeren binnen 3 werkdagen leveren.

Onze Quick Step presentatie is altijd volledig bijgewerkt dus je kunt de complete collectie  op groot staal in onze showroom bekijken!!

ONS ASSORTIMENT QUICK STEP LAMINAAT:

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5