Bezoek onze winkel of bel ons op: 010 234 54 68

QS   Quick Step laminaat Perspective Wide V4 

Quick-Step Perspective Wide V4 is een collectie waardoor Quick Step zich heeft laten inspireren door de natuur. Met veel gevoel voor detail  worden natuurlijke houtpatronen in de vloer tot leven gebracht. Een groef langs de lange zijden de plank, zijn dikte van 9,5 mm. en extra brede plank van maar liefst 19 cm. versterken deze natuurlijke uitstraling. In 10 uiteenlopende dessins en kleuren is er voor jong en oud een passende vloer in de Perspective Wide V4 serie te vinden. 

Uiteraard heeft de Quick Step Perspective Wide V4 ook alle eigenschappen waar Quick Step-vloeren om bekend staan zoals uitstekende krasbestendigheid, zeer licht- en zonbestendig en een sterk Uniclic-systeem. Ook kan Quick Step laminaat geinstalleerd worden op vloeren voorzien van vloerverwarming en/of vloerkoeling mits de vloerverwarming nooit boven de 28 graden uitkomt. De Perspective Wide heeft een warmteweerstand van ca. 0,061 m2 K/W.

LET OP: DEZE SERIE IS UITLOPEND EN TE BESTELLEN TOT MAART 2020 OF ZOLANG DE VOORRAAD STREKT!

Alle Quick Step-vloeren zijn op groot staal te bekijken in onze showroom in Capelle aan den IJssel.

In de webshop van Rijnmond-Laminaat kunt u eenvoudig vloerdelen uit een van de series van Quick Step bestellen. Het keuzeaanbod omvat diverse ontwerpen en uitvoeringen, en bestaat onder meer uit tegels, planken en plinten die beschikbaar zijn in meerdere lengtes en breedtes. Doordat in onze showroom stalen op groot formaat van alle Quick Step laminaatvloeren zijn te bekijken kan uitgebreid de tijd worden genomen om een design te vinden dat naar wens is. Uiteraard kunt u uw laminaatvloerdelen ook rechtstreeks in de webshop aanschaffen of een telefonische bestelling plaatsen.

Rijnmond-Laminaat is gevestigd in Capelle aan den IJssel onder de rook van Rotterdam, Zuid-Holland. Met ruim 10.000 m2 uit voorraad leverbaar laminaat kunnen wij u altijd perfect van dienst zijn. Bent u op zoek naar Quick Step laminaat in de buurt van Rotterdam dan kunt u bij ons terecht.

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst