Bezoek onze winkel of bel ons op: 010 234 54 68 of Afspraak inplannen

QS   Quick Step laminaat Arte 

Quick-Step Arte is een collectie bestaande uit XXL vloertegels met verschillende typische uitstraling zoals een betonlook of een Versailles-parket die voorzien zijn van een subtiele V-groef rondom de plank. De Arte - serie zijn losse tegels die op verschillende manieren geplaatst kunnen worden zoals bijvoorbeeld halfsteens-verband.

Uiteraard heeft de Quick Step Arte ook alle eigenschappen waar Quick Step-vloeren om bekend staan zoals uitstekende krasbestendigheid, zeer licht- en zonbestendig en een sterk Uniclic-systeem. Ook kan Quick Step laminaat geinstalleerd worden op vloeren voorzien van vloerverwarming en/of vloerkoeling mits de verwarming nooit boven de 28 graden uitkomt. De Arte heeft een warmteweerstand van ca. 0,061 m2 K/W.

Alle Quickstep-vloeren zijn op groot staal te bekijken in onze showroom in Capelle aan den IJssel onder de rook van Rotterdam nabij winkelcentrum de Koperwiek.

Rijnmond-Laminaat is gevestigd in Capelle aan den IJssel onder de rook van Rotterdam, Zuid-Holland. Met ruim 10.000 m2 uit voorraad leverbaar laminaat kunnen wij je altijd perfect van dienst zijn. Ben je op zoek naar quickstep laminaat in de buurt van Rotterdam dan kun je bij ons terecht.

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst