Bezoek onze winkel of bel ons op: 010 234 54 68 of Afspraak inplannen

QS   Quick Step laminaat Classic Hydroseal

Quick-Step Classic laminaat is een type vloer waar een ieder een juiste keuze kan maken, geschikt voor elke ruimte in het huis. De vloer karakteriseert zich door zijn natuurlijke uitstraling en kleuren. De quickstep classic planken hebben rondom een optische vellingkant wat inhoudt dat deze donkerder geaccentueert zijn maar toch een gesloten karakter hebben zodat vuil- en vochtophoping bij deze vloer geen kans krijgt. De Quickstep Classic serie is gefrabriceerd op een keiharde 8 mm. dikke HDF-drager. Dit staat garant voor een enorme stabiliteit.

Deze vloeren worden vanaf heden afgewerkt met de unieke waterbestendige Hydroseal-laag waardoor water niet door de voegen heen kan dringen!!!

Natuurlijk heeft de Classic - serie alle eigenschappen waar Quickstep door zijn jarenlange ervaring om bekend staat: de onovertroffen krasbestendigheid, het gepatenteerde Uniclic-systeem en zijn lichtbestendigheid. Tevens geeft Quickstep 20 jaar garantie op de Classic-serie.

Ook kan Quick Step laminaat geplaatst worden op vloeren voorzien van vloerverwarming en/of vloerkoeling mits deze nooit boven de 28 graden uitkomt. De classic heeft een warmteweerstand van ca. 0,053 m2 K/W.

De 16 schitterende kleuren van de Quickstep Classic zijn allen te bekijken op staal in onze winkel in Capelle aan den IJssel, bij winkelcentrum De Koperwiek. 

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2