Bezoek onze winkel of bel ons op: 010 234 54 68 of Afspraak inplannen

TK  Lamin'Art 832

Op zoek naar die unieke look waarmee je je woning eruit laat springen? De Tarkett Lamin'Art laminaatcollectie bestaat uit expressieve dessins en zijn voorzien van een supersterke melamine beschermingslaag waardoor ze bestand zijn tegen strepen, vlekken en krassen. De stroken zijn voorzien van een eenvoudig 2-lock-kliksysteem.

Rijnmond-Laminaat is exclusief en enig dealer van Tarkett laminaat en PVC in de regio's Capelle aan den IJssel, Rotterdam, Krimpen aan den IJssel en omstreken.

Alle Tarkett laminaatvloeren zijn op groot staal te bekijken in onze showroom in Capelle aan den IJssel.

In de webshop van Rijnmond-Laminaat kunt u eenvoudig vloerdelen uit een van de series van Tarkett bestellen. Het keuzeaanbod omvat diverse ontwerpen en uitvoeringen, en bestaat onder meer uit tegels, planken en plinten die beschikbaar zijn in meerdere lengtes en breedtes. Doordat in onze showroom stalen op groot formaat van alle Tarkett laminaatvloeren zijn te bekijken kan uitgebreid de tijd worden genomen om een design te vinden dat naar wens is. Uiteraard kunt u uw Tarkett laminaatvloerdelen ook rechtstreeks in de webshop aanschaffen of een telefonische bestelling plaatsen.

Rijnmond-Laminaat is gevestigd in Capelle aan den IJssel onder de rook van Rotterdam, Zuid-Holland. Met ruim 10.000 m2 uit voorraad leverbaar laminaat kunnen wij u altijd perfect van dienst zijn. Bent u op zoek naar Tarkett laminaat in de buurt van Rotterdam dan kunt u bij ons terecht.

Ons assortiment Tarkett Lamin'Art 832 laminaat:

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst