Bezoek onze winkel of bel ons op: 010 234 54 68 of Afspraak inplannen

TK     Woodstock V2

De Tarkett Woodstock eikencollectie is sinds jaar en dag dé favoriet. Met een speciale reliëftechniek laat de Woodstock laminaatcollectie de natuurlijke schoonheid van de houtnerf extra opvallen. Het karakter van hout wordt benadrukt met zachte en zijdeachtige tinten. Deze laminaatvloeren worden behandeld met een extra sterke beschermingslaag van melamine, waardoor ze goed bestand zijn tegen strepen, vlekken en krassen. Bovendien gaat leggen snel en eenvoudig met een simpel 2-lock-kliksysteem.

Rijnmond-Laminaat is exclusief en enig dealer van Tarkett laminaat en PVC in de regio's Capelle aan den IJssel, Rotterdam, Krimpen aan den IJssel en omstreken.

Alle Tarkett laminaatvloeren zijn op groot staal te bekijken in onze showroom in Capelle aan den IJssel.

In de webshop van Rijnmond-Laminaat kunt u eenvoudig vloerdelen uit een van de series van Tarkett bestellen. Het keuzeaanbod omvat diverse ontwerpen en uitvoeringen, en bestaat onder meer uit tegels, planken en plinten die beschikbaar zijn in meerdere lengtes en breedtes. Doordat in onze showroom stalen op groot formaat van alle Tarkett laminaatvloeren zijn te bekijken kan uitgebreid de tijd worden genomen om een design te vinden dat naar wens is. Uiteraard kunt u uw Tarkett laminaatvloerdelen ook rechtstreeks in de webshop aanschaffen of een telefonische bestelling plaatsen.

Rijnmond-Laminaat is gevestigd in Capelle aan den IJssel onder de rook van Rotterdam, Zuid-Holland. Met ruim 10.000 m2 uit voorraad leverbaar laminaat kunnen wij u altijd perfect van dienst zijn. Bent u op zoek naar Tarkett laminaat in de buurt van Rotterdam dan kunt u bij ons terecht.

Ons assortiment Tarkett Woodstock 832 laminaat:

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2