Bezoek onze winkel of bel ons op: 010 234 54 68

    Trendline by Berry Alloc

 

Trendline by Berry Alloc biedt een uniek assortiment laminaatvloeren aan. Alle kleuren zijn in standaardformaten en extra lange en brede planken (XXL), te verkrijgen. Laminaatvloeren die aan alle verwachtingen voldoen en schoonheid en innovatie combineren. Verkrijgbaar met Best Loc® kliksysteem, gedekt door 20 jaar garantie, waardoor deze heel gemakkelijk zijn te installeren.

De gehele Trendline by Berry Alloc collectie is op grote stalen te bekijken in onze showroom in Capelle aan den IJssel

In de webshop van Rijnmond-Laminaat kunt u eenvoudig vloerdelen uit een van de series van Trendline by Berry Alloc bestellen. Het keuzeaanbod omvat diverse ontwerpen en uitvoeringen, en bestaat onder meer uit planken en plinten die beschikbaar zijn in meerdere lengtes en breedtes. Doordat in onze showroom stalen op groot formaat van alle Trendline by Berry Alloc laminaatvloeren zijn te bekijken kan uitgebreid de tijd worden genomen om een design te vinden dat naar wens is. Uiteraard kunt u uw Trendline by Berry Alloc laminaatvloerdelen ook rechtstreeks in de webshop aanschaffen of een telefonische bestelling plaatsen.

Rijnmond-Laminaat is gevestigd in Capelle aan den IJssel onder de rook van Rotterdam, Zuid-Holland. Met ruim 10.000 m2 uit voorraad leverbaar laminaat kunnen wij u altijd perfect van dienst zijn. Bent u op zoek naar Trendline by Berry Alloc laminaat in de buurt van Rotterdam dan kunt u bij ons terecht.

Ons assortiment Trendline by Berry Alloc laminaat:

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2