Bezoek onze winkel of bel ons op: 010 234 54 68 of Afspraak inplannen

   PVC Click vloer

De nieuwe generatie PVC vloeren: Silent Rigid Click.

De Silent Rigid Click (SRC) technologie kenmerkt een nieuwe generatie PVC click vloeren; natuurgetrouw, ijzersterk, razendsnel te leggen (ook voor de doe-het-zelver) en comfortabel stil.

SSSSSSssssssssilent

Wist u dat het contactgeluid van een vloer zeer veel invloed heeft op uw comfort beleving? Hoe minder loopgeluid, hoe prettiger u zich voelt. Dit product is voorzien van een 1 mm dikke kurk onderlaag, waardoor een geluiddempend effect ontstaat. Onafhankelijke TUV testen tonen aan dat het contactgeluid aanzienlijk wordt teruggebracht. Laat dit comfort argument maar eens in alle rust bezinken.

Rigid

De SRC-technologie staat garant voor een ultra stabiele vloer zonder Ftalaat (giftige weekmaker). Met een extra dikke beschermlaag voor een stabiele en stevige kern. Rigid Board is harder en sterker dan een verlijmde PVC vloer. Door de extreme hardheid van het materiaal kan de SRC vloer over een bestaand vlakke vloer worden gelegd.

Click

De ijzersterke clickverbinding heeft een grote trekkracht. Hierdoor haalt u een oerdegelijke vloer in huis. Een vloer die garant staat voor jarenlang woongenot!


Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5