Bezoek onze winkel of bel ons op: 010 234 54 68 of Afspraak inplannen

  

Vinylplanken en -tegels: een zorgeloze basis voor elke levensstijl met een levenslange garantie bij huishoudelijk gebruik

Het is niet verrassend dat vinylvloeren snel populair werden: ze zijn perfecte allrounders. Van badkamers tot woonkamers en keukens, deze producten zijn de perfecte combinatie van design en performance. Maak je geen zorgen meer over onderhoud of duurzaamheid. Begin te dromen over de uitgebreide assortiment planken en tegels van Berry Alloc.

Pure planken en tegels : de meest ssshhhh-vloer op de markt

Een vloer die de kleintjes niet wakker maakt terwijl je naar binnen sluipt. Een zorgeloze basis die uw feesten, familiediners en kinderen die acher honden aanzitten (of andersom?) overleeft. Een vloer die ongelooflijk eenvoudig te installeren is. Voor iedereen. Of het nu je eerste keer is of je dagelijkse bezigheid. Het maakt niet uit of je van traditionele, elegante, gezellige of creatieve ontwerpen houdt. Er is een Pure vinylvloer speciaal voor jou. Een vloer waar iedereen, zelfs onze planeet, van houdt. Omdat de planken 100% recyclebaar zijn. Een vloer voor je huis, je leven ...........  die vloer is van jou.

Spirit: een vloer voor elke kamer

Spirit is verkrijgbaar in zowel planken als tegels. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende formaten. Zie je het groot of wil je verschillende kleuren mengen? Alles is mogelijk. De slijtlaag varieert van 0,30 tot 0,55 mm. Dit is de dikte van de beschermlaag op de plank. Afhankelijk van het toepassingsgebied wordt een andere slijtlaag gebruikt. Gebieden met veel verkeer hebben een dikkere beschermlaag nodig

Ontdek de Style-collectie

Haal de natuur in huis een vinylvloer die werd geïnspireerd door de natuur en gemaakt voor het dagelijkse leven. Klikvinyl waarmee je jouw huis opwaardeert. En je leven. Een vloer voor mensen die oog hebben voor schoonheid. Voor wie geniet van de luxe van een stijlvol huis, elke dag opnieuw. Dit is de perfecte combinatie van schoonheid en comfort. Ongelooflijk makkelijk om te installeren en te onderhouden. Een vinylvloer die jaar na jaar gegarandeerd vlekkeloos blijft. Een kwaliteitsvol product dat makkelijk de uitdagingen van elke dag weerstaat. Het zorgt voor de stabiliteit die je nodig hebt om je leven te leiden zonder je zorgen te maken over je vloer. Een vinylvloer die perfect is voor hardwerkende mensen die thuis willen relaxen. Voor kinderen die spelen en voor vrienden en familie die spontane feestjes houden in de huiskamer. Een vinylvloer die past bij je levensstijl.

En het is echt waar: je zal geen stillere vloer vinden. Berry Alloc Pure vloeren hebben een unieke zachte toplaag die niet alleen ongelooflijk comfortabel is om op te lopen, het absorbeert ook het geluid in elke kamer. Handig wanneer je naar binnen wilt sluipen terwijl je familie slaapt. De unieke geschuimde toplaag absorbeert het loopgeluid, waardoor Berry Alloc Pure tot 50% stiller is dan andere LVT-vloeren. De toplaag voelt altijd warm aan, maar als je het echt warm wilt, kan je het uiteraard combineren met vloerverwarming. 

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5