Bezoek onze winkel of bel ons op: 010 234 54 68 of Afspraak inplannen

 

   

Coretec is de nieuwste revolutie harde vloerbedekking

COREtec vloeren zijn gemaakt van gerecycleerd hout, bamboo, kalksteen en vinyl. De achterkant van COREtec bestaat uit een kurklaag die zorgt voor een perfecte geluidsdemping. Door het lijmloze geïntegreerde kliksysteem kan de COREtec vloer gemakkelijk geplaatst worden. Er is zelfs geen ondervloer meer nodig (ook niet in appartementen).

100% Watervast: CORETEC vloeren kunnen geïnstalleerd worden in vochtige en/of natte ruimtes.

Levenslange garantie: Coretec heeft een levenslange garantie bij huishoudelijk gebruik.

Innovatief: De gepatenteerde constructie (exclusief van USFloors) is bijzonder stabiel. CORETEC krimpt niet en zet niet uit onder normale omstandigheden. Wel wordt geadviseerd om een kleine uitzettingsvoeg te hanteren. Er is geen acclimatisatie nodig voor dat de vloer geplaatst wordt. Uw COREtec vloer kan direct geplaatst worden zelfs over een bestaande harde vloer. COREtec is de enige vloer die alle basisvloer-gebreken verbergt.

Slijtvast: COREtec vloeren zijn 8 mm dik en hebben een 0,5 mm slijtlaag. 2 eindlagen UV lak zorgen voor een zeer goede vlekbestendigheid en gemakkelijk in onderhoud.

Comfortabel:  Coretec vloeren hebben de look van hout of steen met comfort door een kurk onderlaag. COREtec vloeren zijn stil en warmen hebben geen extra ondervloer nodig.

Appartementgeschikt:   Coretec is gecertificeerd voor gebruik in appartementen (- 10DB loopgeluidsreductie) m.u.v. de series Pro Plus en Pro Plus Tile

Zeer geschikt voor gebruik bij vloerverwarming: R in m2 K/W 0,0922 (bij vloerverwarming als hoofdverwarming mag dit maximaal 0,14 m2 K/W zijn)

Alle COREtec Original vloeren zijn op groot staal te bekijken in onze showroom in Capelle aan den IJssel. 

Ons assortiment COREtec Original :

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5