Bezoek onze winkel of bel ons op: 010 234 54 68 of Afspraak inplannen

  ComfyClick PVC

Mooi als hout, praktisch als PVC! Het assortiment ComfyClick PVC is geproduceerd met een stabiele rigid mineraal core tussenlaag. Bovendien zijn de vloeren uit deze collectie voorzien van een geavanceerde klikverbinding.

Afgewerkt met een levensechte eiken uitstraling en matte toplaag zijn de ComfyClick PVC Vloeren niet te onderscheiden van echt hout. Deze vloeren bestaan bovendien uit extra brede en extra lange planken!

Ervaar ook de luxe ComfyClick Visgraat PVC vloeren. Deze ijzersterke kunststof vloeren zijn 100% waterbestendig en gemakkelijk zelf te installeren.

Op zoek naar Tegels voor in jouw woning? Bekijk ComfyClick Tegels PVC, ze zijn niet van steen te onderscheiden maar hebben alle voordelen van PVC! De kunststof tegels zijn met 45,7 cm bij 91,4 cm groot waardoor het luxe stenen uiterlijk extra wordt benadrukt.

Alle Floer-vloeren zijn vanaf mei 2021 op groot staal in onze showroom te bekijken.

Rijnmond-Laminaat is gevestigd in Capelle aan den IJssel onder de rook van Rotterdam, Zuid-Holland. Met ruim 10.000 m2 uit voorraad leverbaar laminaat kunnen wij je altijd perfect van dienst zijn. Ben je op zoek naar Floer laminaat in de buurt van Rotterdam dan kun je bij ons terecht.

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2