Bezoek onze winkel of bel ons op: 010 234 54 68 of Afspraak inplannen

Alpha PVC Tiles Click Koraal Rots AVST0232

€ 83,02
€ 49,95 € 44,95 per m2
Verfraai je huis met de natuurlijke uitstraling en karakteristieke warmte van Quick Step-PVC-vloeren. Quick-Step PVC is perfect compatibel met vloerverwarming. Kies uit een breed assortiment vinylvloeren, die geschikt zijn voor alle behoeften en omstandigheden. Alle zijn voorzien van een beschermende toplaag die ervoor zorgt dat jouw vloer er nog jaren mooi blijft uitzien. En uiteraard is de vloer 100% waterdicht dankzij het geavanceerde waterbestendige kliksysteem.

De Alpha PVC Tiles hebben een formaat van 610 x 303 mm. en zijn 5 mm. dik voor zien van een V-groef rondom. Quick Step geeft 25 jaar garantie bij huishoudelijk gebruik. Deze vloer heeft een losse ondervloer nodig.

Zware voorwerpen die per ongeluk op je een Rigid PVC-vloer vallen laten geen sporen na - dankzij zijn massieve vinylkern met extra glasvezelbescherming. Je kan zelfs je gloednieuwe Rigid PVC-vloer zonder oppervlaktevoorbereiding op een bestaande vloer plaatsen.

Levertijd 1-2 werkdagen
Prijs per pak: € 83,02
Totaalprijs: 153.33794
OF Voeg toe aan productvergelijking Zet op verlanglijst

Details

Verfraai je huis met de natuurlijke uitstraling en karakteristieke warmte van Quick Step-PVC-vloeren. Quick-Step PVC is perfect compatibel met vloerverwarming. Kies uit een breed assortiment vinylvloeren, die geschikt zijn voor alle behoeften en omstandigheden. Alle zijn voorzien van een beschermende toplaag die ervoor zorgt dat jouw vloer er nog jaren mooi blijft uitzien. En uiteraard is de vloer 100% waterdicht dankzij het geavanceerde waterbestendige kliksysteem. De Alpha PVC Tiles hebben een formaat van 610 x 303 mm. en zijn 5 mm. dik voor zien van een V-groef rondom. Quick Step geeft 25 jaar garantie bij huishoudelijk gebruik. Deze vloer heeft een losse ondervloer nodig. Zware voorwerpen die per ongeluk op je een Rigid PVC-vloer vallen laten geen sporen na - dankzij zijn massieve vinylkern met extra glasvezelbescherming. Je kan zelfs je gloednieuwe Rigid PVC-vloer zonder oppervlaktevoorbereiding op een bestaande vloer plaatsen.

Extra informatie

Oppervlakte per eenheid 1.847