Bezoek onze winkel of bel ons op: 010 234 54 68

QS    Quick Step Livyn

Quick-Step Livyn is een stevige, praktische gelaagde vinylvloer met een bedrukt oppervlak in diverse kleuren. Dankzij een vinylkern van hoge kwaliteit is Livyn waterdicht en geluiddempend. Livyn-vinylvloeren voelen bovendien heel warm en zacht aan en zijn zo dun dat ze gemakkelijk op bestaande, egale vloerbedekkingen kunnen worden geplaatst. Ontdek de mooie series Balance, Ambient en de nieuwe Pulse! Ook is QUICK STEP LIVYN zeer geschikt voor gebruik met vloerverwarming en/of koeling: de warmteweerstand is 0,013 m2 K/W.

BELANGRIJK: Quick Step Livyn bevat geen gevaarlijke stoffen. Er wordt alleen gebruik gemaakt van ftalaatvrije weekmakers (welke ook gebruikt worden voor kinderspeelgoed en verpakkingen van levensmiddelen). Door het perfect afgedichte oppervlak van Livyn ligt de emissie van vluchtige organische stoffen 50 keer lager dan de strengste Europese norm.

Milieuvriendelijk: Quick Step wekt energie op uit afval. De Livyn productiefabriek (gevestigd in Belgie) gebruikt dit als primaire energiebron. 

Opbouw Livyn-plank:


 1. De beschermingslaag die je vloer tegen vuil, vlekken en krassen en zorgt dat ze makkelijk schoon te maken zijn.
 2. De dessinlaag met een matte afwerking geeft een natuurlijke uitstraling.
 3. De waterbestendige en geluidsdempende vinyl kern zorgt voor comfort en duurzaamheid.
 4. Een extra stabiliserende laag.
 5. De vochtbestendige laag garandeert dat de vloerpanelen die niet vervormen of kromtrekken


Alle Quick Step Livyn-vloeren zijn op groot staal te bekijken in onze showroom in Capelle aan den IJssel.

In de webshop van Rijnmond-Laminaat kunt u eenvoudig vloerdelen uit een van de series van Quick Step bestellen. Het keuzeaanbod omvat diverse ontwerpen en uitvoeringen, en bestaat onder meer uit tegels, planken en plinten die beschikbaar zijn in meerdere lengtes en breedtes. Doordat in onze showroom stalen op groot formaat van alle Quick Step vloeren zijn te bekijken kan uitgebreid de tijd worden genomen om een design te vinden dat naar wens is. Uiteraard kunt u uw vloerdelen ook rechtstreeks in de webshop aanschaffen of een telefonische bestelling plaatsen.

Rijnmond-Laminaat is gevestigd in Capelle aan den IJssel onder de rook van Rotterdam, Zuid-Holland. Met ruim 10.000 m2 uit voorraad leverbaar laminaat kunnen wij u altijd perfect van dienst zijn. Bent u op zoek naar Quick Step in de buurt van Rotterdam dan kunt u bij ons terecht.

Ons assortiment Quick-Step Livyn:

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5