Bezoek onze winkel of bel ons op: 010 234 54 68 of Afspraak inplannen

Retourprocedure

Onverwerkt en onbeschadigd laminaat van alleen de merken Quick Step en Meister (andere merken zijn hiervan uitgesloten) mogen binnen 14 dagen na levering worden geretourneerd met een maximum van drie pakken (mits de bestelling uit meer dan 12 pakken heeft bestaan en het originele orderbedrag niet onder € 500,00 komt.) De artikelen moeten in de originele, nog gesealde verpakking zitten en in dezelfde staat verkeren als bij levering. Speciaal bestelde artikelen en op maat gesneden producten kunnen niet geretourneerd worden. Nabestellingen, plinten, ondervloeren en andere accessoires nemen wij ook niet retour.  

PVC nemen wij niet retour!

Wanneer het product onbeschadigd, ongeopend en in originele verpakking is geretourneerd ontvangt je binnen 14 werkdagen het aankoopbedrag op je bankrekening. Wanneer het originele aankoopbedrag door deze retouren onder de € 500,00 komt brengen wij eenmaling € 50,00 bezorgkosten in mindering op het retourbedrag (wanneer de bestelling door Rijnmond-laminaat.nl is bezorgd).

Nabestellingen nemen wij niet retour. Dit in verband met de kosten die ons door de leverancier worden berekend voor retourzendingen.