Bezoek onze winkel of bel ons op: 010 234 54 68 of Afspraak inplannen

Tarkett Laminaat

Exclusieve aanbieder Tarkett laminaat

Bij het aanschaffen van een laminaatvloer is er een enorm aanbod merken waarop u zich moet oriënteren. Deze hebben allemaal hun eigen specificaties, dessins en kleurengamma’s, zodat u altijd wel een vloer zult vinden die u aanspreekt. Vooral de bekende merken zijn bij de laminaatwinkels goed vertegenwoordigd. Zoekt u echter iets meer exclusiviteit, dan kan Rijnmond-Laminaat in Capelle aan den IJssel u ongetwijfeld van dienst zijn. Zo zijn wij voor de regio’s Rotterdam, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel de enige aanbieder van Tarkett laminaat. Met Tarkett creëert u dus een unieke woonomgeving.

Van voorzichtig ondernemen tot marktleider

Tarkett laminaat is het resultaat van meer dan honderd jaar ervaring en ontwikkeling in vloeren. Eind negentiende eeuw werden in Frankrijk en Zweden de eerste voorzichtige stappen gezet van wat later zou uitgroeien tot het laminaatmerk Tarkett. Tegenwoordig heeft Tarkett fabrieken, vestigingen en kantoren in ruim honderd landen en mag het bedrijf zich met recht een van de wereldleiders op de laminaatmarkt noemen. Diversiteit, duurzame technologieën en vooruitstrevende ontwerpen zijn belangrijke pilaren in de bedrijfsfilosofie. Daarbij speelt Tarkett laminaat snel in op trends, staat het leefcomfort centraal en wordt tegemoet gekomen aan de wens van de klant.

Tarkett laminaat, kwaliteit door innovatie

Tarkett maakt bij de productie van zijn laminaatdelen gebruik van de modernste technologie. Door steeds te blijven zoeken naar nieuwe methodes heeft het bedrijf een prachtige en kenmerkende serie laminaatvloeren op de markt gebracht. Het Tarkett laminaat valt op door zijn grote variatie. In het aanbod vindt u onder andere vloeren met een realistisch ogende betonlook, prachtige steenvloerontwerpen, laminaat gebaseerd op een fraaie houtstructuur en modieuze designvloeren. Het kwaliteitsmerk spreekt daarmee zowel liefhebbers van een authentieke als moderne uitstraling aan. Tot de meest verkochte ontwerpen van Tarkett behoren Essentials, Longboards, Vintage en Woodstock.

Een ruim assortiment

Wij beschikken over een ruim assortiment. Ons assortiment bevat, naast Tarkett Laminaat ook de volgende laminaat topmerken:

Tarkett laminaat in onze showroom

In de showroom van Rijnmond-Laminaat hebben wij doorgaans alle Tarkett-series op voorraad. De stalen hiervan zijn stuk voor stuk op groot formaat te bekijken, zodat u met eigen ogen ervaart wat de laminaatvloeren van dit merk zo bijzonder maakt. Hebt u uw favoriete ontwerp gevonden, dan kunt u de benodigde vloerdelen na aankoop direct meenemen. Als u daartoe niet de mogelijkheid heeft, kan uw Tarkett laminaat ook door onze bezorgdienst thuis worden afgeleverd. Binnen de regio Rijnmond is deze service gratis bij bedragen boven de 500 euro. Telefonisch of online bestellen kan ook.

Rijnmond-Laminaat is gevestigd in Capelle aan den IJssel onder de rook van Rotterdam. Met ruim 10.000 m2 uit voorraad leverbaar laminaat kunnen wij u altijd perfect van dienst zijn. Bent u op zoek naar Tarkett laminaat in de buurt van Rotterdam dan kunt u bij ons terecht