Bezoek onze winkel of bel ons op: 010 234 54 68 of Afspraak inplannen

Floer Akupanel XL Onbehandeld Eiken FLR-9073

€ 199,95
€ 199,95

Floer de muur met de Floer Akupanel wandpanelen! Met het stijlvolle houten wandpaneel geef je in een handomdraai jouw interieur een gehele make-over.


De Floer Akupanel XL Wandpanelen worden per stuk geleverd. Het houten wandpaneel heeft een lengte van 300 cm en een breedte van 60 cm. Door de hoogte van 300 cm dekken de Floer Akupanel wandpanelen vrijwel altijd één keer de gehele muur.

>

Akupanelen zijn ideale doe-het-zelf producten. Doordat de wandpanelen een consistente uitstraling hebben zijn ze eenvoudig naast elkaar te plaatsen en lijken de panelen onafgebroken door te lopen. Het plaatsen van de houten akupanel wandpanelen is heel eenvoudig met gebruik van Floer High Tack kit! Per 2 panelen (3,6 m2) heb je één tube kit nodig. Maak de wandpanelen op maat, pak de lijmkit erbij en plaatsen maar. 


Afmetingen:  Hoogte 300 cm - Breedte 60 cm - Dikte 1.9 cm - Lamelafstand 1.3 cm - Lamelbreedte 2.7 cm

Aantal:
OF Voeg toe aan productvergelijking Zet op verlanglijst

Details

De houten muurpanelen zijn gemaakt van een laag gerecycled zwart vilt en houten lamellen met een MDF core. Ieder wandpaneel is voorzien van een uniek uiterlijk en hierdoor ontstaat er een natuurlijk kleurverschil.

Het hout van de lamellen is daarnaast geproduceerd door duurzame bosbouw! Hierdoor is het wandpaneel hout niet alleen een aanwinst voor het interieur, maar ook uiterst duurzaam! De zachte vilten achterkant zorgt voor een betere akoestiek in de ruimte. De combinatie van het vilt en de lamellen werkt geluidsabsorberend en vermindert een houten wandpaneel een galmende ruimte.

Hoogte 300 cm

Breedte 60 cm

Dikte 1.8 cm

Kleur Onbehandeld Eiken

Fineer afwerking Laminaat

Kleur PET-vilt Zwart

Lamelafstand 1.3 cm

Lamelbreedte 2.7 cm