Bezoek onze winkel of bel ons op: 010 234 54 68 of Afspraak inplannen

BL    Henegouwen

De Henegouwen collectie heeft 8 decors en is uitgevoerd in extra brede planken, wat zorgt voor een zeer ruimtelijk effect. Brede delen laminaat laten uw kamer niet alleen groter lijken, ze geven uw kamer ook een moderne uitstraling met minder herhaling van de V-groeven. Met het ClickXpress® systeem zijn ook deze vloeren zeer gemakkelijk te plaatsen. De vloeren hebben een dikte van 8 mm en een afmeting van 1261 x 244 mm.

Producteigenschappen:

Afmeting: 1261 x 244 mm

Dikte: 8 mm, V2

Pakinhoud: 2,4615 m²

Gebruiksklasse: W32(EN13329)

Warmte weerstand: R = 0.057 m² K/W

Garantie: 20 jaar (privé gebruik)

Ook het onderhoud van laminaat is zeer eenvoudig. Regelmatig stofzuigen of stofwissen is vaak al voldoende. Beautifloor-laminaatvloeren zijn geschikt voor gebruik in woon- en slaapkamers, maar ook goed voor installatie in keukens, kantoorruimten, winkels en restaurants.

In de webshop van Rijnmond-Laminaat kunt u eenvoudig vloerdelen uit een van de series van Beautifloor bestellen. Het keuzeaanbod omvat diverse ontwerpen en uitvoeringen, en bestaat onder meer uit planken en plinten die beschikbaar zijn in meerdere lengtes en breedtes. Doordat in onze showroom stalen op groot formaat van alle Beautifloor laminaatvloeren zijn te bekijken kan uitgebreid de tijd worden genomen om een design te vinden dat naar wens is. Uiteraard kunt u uw Beautifloor laminaatvloerdelen ook rechtstreeks in de webshop aanschaffen of een telefonische bestelling plaatsen.

Rijnmond-Laminaat is gevestigd in Capelle aan den IJssel onder de rook van Rotterdam, Zuid-Holland. Met ruim 10.000 m2 uit voorraad leverbaar laminaat kunnen wij u altijd perfect van dienst zijn. Bent u op zoek naar Beautofloor laminaat in de buurt van Rotterdam dan kunt u bij ons terecht.

Ons assortiment Beautifloor Henegouwen laminaat:

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst