Bezoek onze winkel of bel ons op: 010 234 54 68 of Afspraak inplannen

QS   Quick Step laminaat Signature Hydroseal

De Quick Step Signature collectie is een nieuwe collectie waterbestendige (watervast) laminaat. Normaliter gaan laminaat en vocht niet samen maar dit probleem is dus met de komst van de Impressive opgelost door de innovatieve Hydroseal-technologie waardoor vocht niet door de groeven heen kan dringen. U kunt de Impressive zelfs installeren in uw badkamer. Deze serie wordt leverd in maar liefst 18 niet van echt hout te onderscheiden kleuren.

Uiteraard heeft de Quick Step Signature ook alle eigenschappen waar Quick Step-vloeren om bekend staan zoals uitstekende krasbestendigheid, zeer licht- en zonbestendig en een sterk Uniclic-systeem. Ook kan Quick Step laminaat geinstalleerd worden op vloeren voorzien van vloerverwarming en/of vloerkoeling mits de vloerverwarming nooit boven de 28 graden uitkomt. De Impressive heeft een warmteweerstand van ca. 0,061 m2 K/W.

Alle Quick Step-vloeren zijn op groot staal te bekijken in onze showroom in Capelle aan den IJssel.

In de webshop van Rijnmond-Laminaat kunt u eenvoudig vloerdelen uit een van de series van Quick Step bestellen. Het keuzeaanbod omvat diverse ontwerpen en uitvoeringen, en bestaat onder meer uit tegels, planken en plinten die beschikbaar zijn in meerdere lengtes en breedtes. Doordat in onze showroom stalen op groot formaat van alle Quick Step laminaatvloeren zijn te bekijken kan uitgebreid de tijd worden genomen om een design te vinden dat naar wens is. Uiteraard kunt u uw laminaatvloerdelen ook rechtstreeks in de webshop aanschaffen of een telefonische bestelling plaatsen.

Rijnmond-Laminaat is gevestigd in Capelle aan den IJssel onder de rook van Rotterdam, Zuid-Holland. Met ruim 10.000 m2 uit voorraad leverbaar laminaat kunnen wij u altijd perfect van dienst zijn. Bent u op zoek naar Quick Step laminaat in de buurt van Rotterdam dan kunt u bij ons terecht.

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2