Bezoek onze winkel of bel ons op: 010 234 54 68 of Afspraak inplannen

  Solcora Rigid Core Design

Solcora Rigid Core Vloeren zijn een volledig nieuw type vloeren, speciaal ontworpen om veeleisende omstandigheden te overbruggen. Doordat deze vloeren voorzien zijn van een supersterke klikverbinding, kunnen ze zwevend gelegd worden. Zo kunnen Solcora vloeren gemakkelijk over een oneffen vloer gelegd worden, snel en eenvoudig. Zonder (blijvende) aanpassingen aan de ondergrond! Ook kan de vloer weer eenvoudig verwijderd worden bij bijvoorbeeld een verhuizing. Zo combineert Solcora de comfortabele voordelen van pvc vloeren (zoals mFLOR) met een snelle en eenvoudige installatie. De ideale vloer voor iedere werk- of leefomgeving, klik & klaar!

Productopbouw:

PVC klikvloeren van Solcora zijn opgebouwd uit verschillende lagen, waarbij Solcora bij iedere laag bewuste keuzes maakt om zo een kwalitatief hoogwaardig product aan te bieden. Ieder detail is weloverwogen en heeft invloed op de kwaliteit en uitstraling van de vloer:

 • PU laag De PU laag geeft de vloer nog een extra bescherming en een extra matte afwerking.
 • Slijtlaag De krachtige slijtlaag beschermt de vloer tegen intensief gebruik en maakt de vloer extra kras- en vlekbestendig.
 • Filmlaag De exclusieve, realistische filmlaag die dankzij het productieproces de warmste, meest natuurlijke kleuren en dessins weergeeft.
 • PVC rug Zeer dimensioneel stabiele rug uit 100% pure, A kwaliteit, ftalaatvrije PVC. Dit zorgt voor een duurzaam, veilig en emissie-arm product met topprestaties om het gebied van stabiliteit. De PVC rug is veerkrachtig, voelt comfortabel aan en zorgt voor een prettig loopgeluid. Bovendien is de PVC rug waterbestendig en daardoor eenvoudig te reinigen!
 • IXPE schuimlaag De Solcora Silence collecties zijn bovendien voorzien van een 2 mm dikke IXPE schuimlaag. Deze schuimlaag is een geïntegreerde ondervloer, die zorgt voor extra comfort en Δlin10 dB geluidsreductie, een eis van de Nederlandse VVE voor appartementen


Solcora Rigid Core Design Vloeren zijn op groot staal in onze showroom te bekijken.

Rijnmond-Laminaat is gevestigd in Capelle aan den IJssel onder de rook van Rotterdam, Zuid-Holland. Met ruim 10.000 m2 uit voorraad leverbaar laminaat kunnen wij u altijd perfect van dienst zijn. Bent u op zoek naar Balterio Rigid Vinyl in de buurt van Rotterdam dan kunt u bij ons terecht.

Ons assortiment Solcora Rigid Core Design Vloeren:

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3